Genieten van een kip Tikka Masala garandeert een vleugje Taj Mahal en exotische specerijen zijn in de lucht, ongeacht waar je je buitenavontuur mee naartoe neemt. Traditioneel wordt dit Indiase gerecht bereid in een Tandoori-oven en bestaat het uit gegrilde stukken kip gemarineerd in yoghurt, geserveerd in een pikante tomatensaus. Het wordt geserveerd met rijst. Deze glutenvrije Trek'n Eat-maaltijd bevat al deze ingrediënten om zijn authentieke smaak te garanderen, zelfs op reizen ver weg van India en neemt alle 8 minuten in beslag om voor te bereiden. Bevat lactose en melk.
Nettogewicht: 150 g. Na toevoeging van water: 470 g
Voedingswaarden per 100 g
Ingrediënten
46% rijst, 14% kip, palmolie, uien, lactose, tomaten, keukenzout, melkeiwit, kruiden, knoflook, natuurlijke smaakstof, gember, maltodextrine, suiker, karamel, verdikkingsmiddel: guargomGehalte aan gedroogd vlees: 21 g (komt neer op ongeveer 73 g vers vlees)
Bereiding
Vul de zak tot de maximale vullijn (320 ml) met kokend water en roer goed. Sluit de zak en laat hem 8 minuten trekken.
Allergenen
Lactose, melk