Real Turmat's versie van een traditionele Portugese Bacalao met uien, paprika en aardappelen. Warme kruiden en Noord-Noorse gedroogde en gezouten kabeljauw maken dit een echt feestmaal.
Ingrediënten
Aardappel (26%), kabeljauw ((klipvis 50%, kabeljauw 37%), citrusvezel, aardappelmeel, zout) (18%), ui (14%), tomaat (10%), paprika (10 %), olijfolie, tomatenpuree, maïszetmeel, sojasaus (soja, zout, azijn), knoflook (1,1%), visbouillon (zout, maltodextrine, gistextract, vis, groenten, koolzaadolie, specerijen), specerijen, antioxidant (ascorbinezuur).
Allergie advies: voor allergenen, inclusief glutenbevattende granen
Per 100 g | Per portie | |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1996 | 1697 |
Energie (kcal) | 477 | 405 |
Vet (g) | 27,1 | 23,0 |
↳ Waarvan verzadigd (g) | 3,96 | 3,37 |
Koolhydraten (g) | 36,9 | 31,4 |
↳ Waarvan suikers (g) | 9,2 | 7,8 |
Vezels (g) | 7,1 | 6,0 |
Eiwitten (g) | 18,2 | 15,5 |
Zout (g) | 4,0 | 3 |